Freelance arbejde: De skiftende ansigt af beskæftigelse

Ikke mere arbejde for samme firma i halvtreds år. Freelance arbejde bliver mere og mere fremtrædende. Online kan du finde arbejde eller nogen til at gøre et job. Tjek www.guru.com
Verden sikker skiftende, og hvis man ser på job beskæftigelse du vil se hvad jeg mener. Lad os bare gå tilbage til vores bedsteforældres generation, selvom jeg er sikker på, hvis vi gik tilbage yderligere ville vi se meget forskellige strukturer i arbejdet i de stammefolk perioder af vores historie. Vores bedsteforældre findes normalt en færdighed, og derefter anvendes der en færdighed til at arbejde for deres hele karriere. Et eksempel er min bedstefar, som var en sælger til samme kulør virksomhed i 44 år. Der er intet galt med dette. Hans job var sikker; han vidste, der ville være en superannuating fond, når han trak sig tilbage, og at der altid vil være mad på bordet til sin familie. Disse dage i 21 tingene har ændret sig, og de stadig skiftende hurtigt, som vi taler.
I dag er det ikke mærkeligt for en person at have omkring fem helt forskellige karriereveje i deres levetid. Du tror måske, at jobsikkerhed er meget lavere, men der er nye typer af arbejdspladser opstå hverdag med fremkomsten af moderne teknologi. Ældre mennesker kan gå tilbage til skolerne og blive uddannet i helt nye områder, der er stærkt ønsket i samfundet. En af de største forandringer på det seneste er, at en masse mennesker nu arbejder for sig selv som freelancere hjemmefra. Samfundet stadig få alt det nødvendige arbejde udført, men de strukturer, hvor enkeltpersoner forfølge deres drømme og mål i deres interesseområder har fuldstændig ændret. Hvis du arbejder i hjemmet til din egen forretning, har du sikkert ikke den gamle hierarki af chefer våger over din enhver bevægelse, at dømme dit værd og truer dig med afskedigelse.
Folk er nu selvstædigt som de ved, at hvis de ikke komme derud og dele deres færdigheder og attributter med samfundet, de bare kan blive glemt. Der er en ny måde at tilegne sig disse dage der er så meget anderledes end dagene af perusing jobannoncer i avisen eller gå fra dør til dør anmoder om arbejde. Surprise, surprise, sin på internettet! Der er nu on-line markedspladser for både arbejdsgiverne til at tilbyde arbejde og potentielle freelance medarbejdere til at vise deres porteføljer. Der er mange, men et glimrende eksempel på et af disse websteder er www.guru.com. På Guru.com når du har registreret din portefølje gratis, kan du derefter byde på arbejdspladser at potentielle arbejdsgivere har annonceret. På den anden side, hvis du er en arbejdsgiver, kan du gå til kategorien arbejde, du har brug for (f.eks.: kreativ skrivning) og Søg gennem en liste af fagfolk, som du kan kontakte for at gøre arbejdet.
Disse fagfolk udstille det beløb, de opkræver i timen, hvor meget de har allerede tjent gennem webstedet og en portefølje af eksempler på deres arbejde. De derefter får en rating, der er blevet kompileret af arbejdsgiverne, der har brugt deres tjenester. Det er helt utroligt; de har fået mennesker og job typer fra en lang række forskellige områder, næsten enhver type af freelance arbejde du kan forestille dig: fx Website design, markedsføring, skriftligt, grafisk design, juridisk, teknik, fotografering, finansiering-listen er ganske omfattende.
Så du se, “gange de er a-changin'” mine venner. Forestil dig, hvis du var frosset i tid et hundrede år siden og derefter optøet i dag. Alle de grundlæggende menneskelige overbevisninger og følelser vil være den samme, men hvordan ville verden se ud til dig? Vi har fået til at gå med strømmen og ikke går tabt i strukturerne af gamle. Hvad er dit mål? Få på nettet!

1 Comment

Add yours

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.