Der er altid virksomheder derude, som du høre kommentarer om indkvartering, “det er det bedste sted at arbejde,” eller “Jeg har hørt de har de bedste fordele”, og du kører lejlighedsvis over en jobannonce, der lyder som holdning var specialbygget for dig.
Når du støder på disse typer af virksomheder eller muligheder, det betaler sig at være professionel og vedholdende, indtil du får et job der. Det kan kun tage et par måneder, eller det kan tage flere år. Du skal muligvis afslutte din uddannelse eller få mere specifik erfaring. Ikke desto mindre, hvis du har besluttet, at dette er hvor du ønsker at arbejde, så gør noget ved det.
Få interviewet
Det første skridt til at få en position med et bestemt firma er at sikre et interview. Sørg for dit CV er stram, med den bedste oplevelse, de bedste færdigheder og det nyeste format muligt. Oprette en utrolig følgebrev, der yderligere forklarer, hvorfor de bør være interesseret i dig og derefter sende dem til recruiter.
Vente fra en til tre uger afhængig af positionen og virksomheden og kontakt derefter ansætteren. En venlig e-mail eller voicemail fungerer normalt bedst. Prøv ikke at være en skadedyr, men viser, at du er vedholdende. Fortsat kontrol i hver par uger indtil du får et interview eller holdning er fyldt. Hvis det bliver fyldt, spørge ansætteren hvilke færdigheder de ledte efter det du gjorde ikke besidder.
Hvis du ikke får et interview, evaluere dine færdigheder og dit CV og gøre nogle ændringer. Tage nogle kurser, gå tilbage til skole, skifte job eller virksomheder til at få bedre oplevelse eller overførsel til en anden afdeling for mere erfaring. I bund og grund gøre hvad det tager at gøre dit CV ser bedre og sikre et interview.
Opretholde kommunikation overalt i din søgen
Uanset om du ikke bliver interviewet, du får interviewet men ikke får jobbet eller får du interview og tror du vil få jobbet, holde op det professionel, høflig meddelelse med hvem din kontaktperson er på virksomheden.
Hvis du ikke får et interview, sende dem en e-mail, takke dem for deres behandling. Hvis du får et interview, men ikke jobbet, sende dem en e-mail, takke dem for at tage tid ud af deres tidsplan. Endelig, hvis du tror, du gjorde great i interviewet, stadig sende dem en e-mail, takke dem for deres tid. I hvert af disse scenarier omfatte en linje om hvor meget du vil virkelig gerne arbejde for virksomheden.
Jeg talte for nylig med en ven, som interviewet til et job, der passer perfekt, hans færdigheder. Han gik gennem ialt otte interviewere og stadig fik ikke jobbet. Ikke desto mindre, sendte han altid sin opfølgning emails. Han efterfulgte endnu to måneder efter samtalen med en kort e-mail at sige han var skønt interesserede. Ud af det blå, fire måneder efter hans interview, selskabet kaldte ham tilbage og hyrede ham inden for to uger.
Moralen af historien er, at hvis du finder et sted hvor du ønsker at arbejde, holde på det indtil du arbejde der. Brug uanset hvilke midler er til din rådighed for at få passende kvalifikationer, uddannelse og erfaring til at få hyret. Uanset hvor lang tid det tager, det vil være umagen værd, og du får job af dine drømme.