Halloween kostumer er kostumer normalt bæres på eller før Halloween, en begivenhed, der falder den 31 oktober hvert år. I oldtiden blev der afholdt en version af Halloween-traditionen i Irland, hvor børn ville ofre sig for at bringe held og lykke. Denne handling ville ofte betyde, at deres familier ikke længere ville spise kød den dag. En tidlig henvisning til at klæde sig ud til Halloween i Halloween kommer fra Skotland, hvor, ifølge legenden, unge mænd ville klæde sig ud som får og jage den onde heks af højlandet med høtyve. Ingen kom til skade i denne praksis.

I dag, Halloween kostumer er så sjovt. Mange børns kostumer af skræmmende karakterer er enormt populære, såsom Walking Dead series’infected mand, Cleopatra eller endda den super-populære Jack O’Lantern fra filmen A Nightmare On Elm Street. Børn overalt nyder Halloween meget mere og forældre synes også at have lagt mærke til, med mange tager børn trick-or-behandling i kostumer af frygtelige skabninger. Nogle børn er heldige, og deres forældre efterlader dem noget slik at nyde på et senere tidspunkt. Trick-or-behandling er en masse sjov for børn, og de elsker at få slik fra fremmede.

Voksne har også fået ind i ånden i at fejre Halloween med mere omfattende kostumer såsom den traditionelle irske gambler kostume eller en joker i en dragt af sort, skræmmende tøj. Voksne kan gå trick-or-behandling i kostumer af andre skræmmende figurer såsom monstre, spøgelser og hekse så godt. Men den nuværende afgrøde af skræmmende kostumeguiden.dk/halloween omfatter ikke den typiske klovn eller joker, men i stedet er langt mere stilfulde herunder vampyr outfits, varulve, flagermus vinger og andre skræmmende stilarter.

At finde det største udvalg af Halloween kostumer er ikke så svært en opgave længere. Internettet har bidraget til brændstof ilden for at finde de bedste uhyggelige kostumer og nu er der online Halloween kostume butikker. Disse butikker sælger alt, hvad du muligvis har brug for at være klar på Halloween aften for en særlig aften med underholdning med alle dine venner og familie.

For kvinder, der ønsker at klæde sig ud som smukke orientalske handelspiger, er der en række websteder, der specialiserer sig i denne type kostume. Oriental Trading Kostumer og Hijo Dekorationer specialiserer sig i salg af smukke orientalske stil kostumer med autentisk asiatisk flair. Disse kostumer er inspireret af den berømte japanske historie “The Ghost in the Mirror”, som finder sted i middelalderens Japan. Spøgelset i spejlet er baseret på, hvordan en ung kvinde er og bliver besat af et spejl, hvor hun ser sin døde bror. Da hun bliver mere besat af spejlet, begynder hun at dræbe enhver, der krydser hendes vej, som omfatter hendes egen søster!

Andre Halloween kostumer fra Asien omfatter kinesiske stjernetegn kostumer, filippinske kostumer, indonesiske kostumer og mongolske kostumer. Disse sidste to kostumer er baseret på sande historier om nomadiske stammer i Mongoliet og Kina, der tror på ånden i det dyr, de repræsenterer. Der er mange andre typer af asiatiske kostumer til rådighed, herunder thailandske, indiske, malaysiske, vietnamesiske og indonesiske kostumer. Så hvis du er på udkig efter den perfekte Halloween kostume denne Halloween sæson hvorfor ikke tjekke nogle af de Halloween kostumer fra Asien, og nyde festlighederne!