Usikrede lån er enhver form for gæld, der ikke er sikret ved sikkerhedsstillelse eller garanteret af sikkerhed i tilfælde af konkurs eller frivillig likvidation. Disse lån bruges ofte til at hjælpe enkeltpersoner og finansielle institutioner, der er i økonomiske problemer. Disse lån giver mange fordele, ikke kun til dem, der er på randen af økonomisk ruin. Usikrede lån er også tilgængelige for virksomhedsejere. Usikrede lån er en fantastisk måde at få den kapital, du har brug for at udvide eller starte din virksomhed. Dette er nogle af de fordele, du vil nyde, når du ansøger om et usikret lån.

Banker og andre udlånsinstitutioner låner dig muligvis ikke, hvis du ikke har sikkerhed. Der er mange finansielle institutioner, der er villige til at tilbyde usikrede lån. Fordi de ikke har risiko for, at du ikke er i stand til at tilbagebetale dem, tilbyder disse finansielle institutioner ofte højere renter for de penge, du låner. Fordi de ikke har sikkerhed at tilbyde, afspejler højere renter og gebyrer den risiko, instituttet tager. Finansielle institutioner tager større risici, fordi de ikke har sikkerhed at tilbyde. Dette resulterer i højere renter samt højere gebyrer.

Banken kan vurdere, om en låntager er berettiget til usikrede lån på en række måder. En metode er at vurdere kreditværdigheden og den finansielle formåen for den låntager eller virksomhed, der ansøger om lånet. Banken eller det långivende institut kan vurdere låntagerens kreditværdighed for at afgøre, om de er i stand til at tilbagebetale det usikrede lån på deres forfaldsdato. Kreditværdigheden af en låntager er bestemt ved at gøre omfattende forskning på låntager og se på hans kredit historie. Kredit historie kan omfatte oplysninger om, hvor ofte låntageren har ansøgt om kredit, og hvornår, hvor meget kredit han / hun har brugt, og det samlede beløb af gæld, han / hun har betalt. Udlån institutioner kan bruge en låntagers kredit historie til at afgøre, om de tager på en risiko.

En långiver kan også overveje den sikkerhed, der blev brugt til at låne pengene som en måde at bestemme kreditværdighed. Sikkerhedsstillelse er sikkerhed, der tilbydes af en långiver til at sikre et lån. Sikkerhedsstillelse kan være ejendom, biler eller smykker. Långivere har den juridiske ret til at beslaglægge sikkerhedsstillelse og til at sælge det til at opfylde usikrede lån, hvis en låntager ikke kan betale tilbage lånet til tiden. Långiveren kan sælge køretøjet eller ejendommen til låntageren og kræve, at låntageren til at tilbagebetale resten.

Usikrede lån gives normalt til dem med høj kredit score, og som betragtes som lav risiko her. På grund af risikoen, kan långivere tilbyde usikrede lån til en højere rente. Højrisiko låntagere er mere tilbøjelige til at tilbagebetale deres lån på forfaldsdatoen og opretholde høje kredit score. Mange mennesker har ikke råd til at betale deres lån på forfaldsdatoen, hvilket fører dem ind i økonomiske vanskeligheder. Lav kredit score låntagere kan ikke være berettiget til usikrede lån. De kan dog vælge at optage sikrede lån til en højere rente.

Når låne penge til at købe et hus eller en bil, de fleste mennesker bekymre sig om deres kreditværdighed. Hvis der stilles sikkerhed, vil låntageren være i stand til at låne penge hurtigt og uden at bekymre sig om deres kreditværdighed. En god långiver vil stadig godkende sikrede og usikrede lån til låntagere med lav kredit score. Långivere vil vurdere kreditværdighed af deres kunder, før de godkender lånebeløbet. Hvis du har god kredit, kan du være berettiget til en højere rente. Långiveren kan overveje du ikke har god kredit, før du godkender dit lån beløb.